SpelbolagVälkomstbonusBetygHämta din bonus nu!T&C
Speedybet200% upp till 3000 kr★★★★★Hämta bonus!T & C
100% boostade vinster★★★★★Hämta bonus!T & C
unibet200% upp till 2000 kr★★★★★Hämta bonus!T & C

Det finns på nätet en hel del spelbolag och något som de alla har gemensamt är att de erbjuder nya kunder en välkomstbonus eller insättningsbonus av något slag.

Oavsett om man är van eller ovan spelare kan det kännas som ett nästintill omöjligt projekt att ta sig igenom den snåriga djungeln av oddsbonusar och andra typer av erbjudanden. Där för har vi nu tänkt att hjälpa dig igenom detta och visa vägen till spelglädje. Att hitta odds bonusar och erbjudanden som passar just dig som kund. Vårat främsta fokus vi har är att jämföra odds bonusar hos svenska spelbolag, men även utländska kan förekomma. Vi kommer även titta på bonusar för poker, casino och betting online.

Vid sidan av att jämföra och bedöma kommer vi även titta på nyheter om diverse odds och kampanjer. Även livestreaming och live betting inom fotboll och andra sporter kommer vi kolla på.

Vad är en odds bonus?

Genom att ta del av våra guider och vår information kommer du kunna utvecklas som spelare. Det du ska göra nu är att luta dig tillbaka, surfa runt och bekanta dig med lite olika sidor inom sport-världen. Nästa steg är att utveckla en strategi som du kan hålla dig till. Den ska innehålla dina intresseområden, sporter du är intresserad av samt vilken sorts spel som tilltalar. En annan viktig punkt är att du tänker igenom själva pengahanteringen och gör en budget. Hur mycket kan jag, har jag råd att spela för, hur ofta och på vad.

Det du behöver veta om asian handicap, live betting och live stream kommer du hitta här. Gillar du statistik så kommer det finnas ett kapitel om även det.

Vem får bonus?

Olika spelsajter presenterar sina bonusar på olika sätt, och omsättningskravet kan ibland vara svårtolkat. Omsättningskrav innebär att du måste omsätta spelbonusen ett antal gånger innan du kan plocka ut vinsten. Bonus får alla som tecknar ett nytt konto, men även du som redan har ett konto erbjuds bonusar, för det är lättare att behålla en kund än att skaffa en ny.

NHL betting

Att syssla med live betting online är riktigt spännande, särskilt då det kommer till nhl betting. Matcherna är snabba och oddsen uppdateras ständigt. Det gäller att hålla tungan rätt i mun och trycka på knappen i rätt ögonblick.

Bonus utan insättning

Många spelsidor erbjuder idag bonus utan insättning, och det låter ju nästan för bra för att vara sant. Detta är ju ett sätt bland alla andra att locka till sig nya kunder. Det fungerar som så att du betalar in en summa pengar, spelar som vanligt och förlorar du dealen så ersätter spelbolaget dig för ditt utlägg. Summan de erbjuder är dock inte den högsta och säkert finns det en uppsjö villkor innan du kan plocka ut en eventuell vinst, men gratis är alltid gratis, även på en lite summa. Att vara webutvecklare är ett eftertraktat jobb särskilt då det kommer till spelvärlden. Det gäller att hela tiden komma på nya uppslag och ideer och sedan omsätta dem till verklighet och locka nya spelare till spelbolaget.