Betta i mobilen Laddar

Så kommer du igång med betting utan registrering

Gillar du att spela på matchresultat och tävlingar? Vill du att det hela ska gå så smidigt och snabbt som möjligt? Då har du något gemensamt med de allra flesta spelare. Just enkelheten och tiden det tar att komma igång har stor betydelse för spelare överlag. Just därför är det så bra att det numera går att betta utan att först registrera sig på spelsajten. Hur går det då till? Det ska vi titta närmare på här.

betting utan registrering

Bank-id ger en säker process

Fram till för något år sedan var det så gott som obligatoriskt att först registrera sig på spelsidan och skapa ett spelkonto för den som ville ägna sig åt betting. Det kunde ibland vara en tidskrävande process, inte minst innan det var möjligt att genomföra ett uttag från spelkontot. Anledningen var att det krävdes att man skickade in kopior på identifieringshandling som sedan skulle bekräftas av företaget bakom spelsajten, något som kunde ta dagar, ibland till och med veckor. Nu för tiden har den processen både förkortats och förenklats drastiskt. Detta tack vare bank-id. Istället för att skapa ett konto där du får uppge en rad olika personuppgifter kan du idag börja spela direkt på många bettingsidor genom att surfa in på sidan och legitimera dig med bank-id. Det går snabbt, smidigt och det är en lösning som passar väldigt många eftersom många idag har ett mobilt bank-id installerat i mobiltelefonen.

Bank-id anses också vara en betydligt säkrare lösning än de spelkonton som tidigare funnits, eftersom det då varit möjligt för obehöriga att logga in på ett konto om de lyckats knäcka lösenordet. Med bank-id finns ingen sådan möjlighet.

En värld av spel

När du har valt vilken spelsajt du vill spela från och har loggat in med bank-id öppnar sig en värld av spel. Du kan naturligtvis spela på vinnare, resultat och antal mål i en mängd matcher i sporter som ishockey och fotboll. Du kan även spela på resultat i sporter som speedway och brottning. Vidare har du möjlighet att betta på e-sport och du kan även betta på en rad olika händelser så som musiktävlingar och andra stora tillställningar.