Betta i mobilen Laddar

Tre tips till framgångsrik betting

Betting är en rolig spelform och allra roligast blir det förstås för den som har en del kunskap kring den match, tävling eller händelse som det spelas på. Till skillnad från exempelvis roulette där slumpen styr spelets utgång, kan du ha nytta av dina kunskaper när du bettar. Vi ska här titta på flera olika tips som kan hjälpa dig att lyckas bra med ditt spel.

betting framgångsrik

Börja med det du kan

När du börjar betta kan det vara bra att komma igång med några lyckade resultat. Sannolikheten att du ska vinna ökar förstås om du spelar på sådant som du har riktigt bra koll på. Om du till exempel är väl insatt i SHL och de olika klubbarna så är chansen större att du ska lyckas pricka in rätt gissningar jämfört med om du spelar på något som du inte alls är intresserad av och vet något om. För att bygga upp en liten buffert på spelkontot och för att få gott självförtroende kan det därför vara bra att börja med spel som känns hyfsat säkra. Kom dock ihåg att spela med försiktighet. Även om du tror att Skellefteå AIK kommer att slå Örebro i nästa match, och serietabellen och formkurvan talar för detta, så kan vad som helst hända. Det blir inte alltid som man tror.

För stora vinster krävs risktagande

Genom att spela på matcher och tävlingar där resultatet kan givet kan du vinna små belopp som du kan spela vidare med. För de stora vinsterna krävs dock att du vågar satsa på mer otippade utgångar. Kanske har du sett en lovande travhäst som du tror kommer gå långt. Kanske ska denna delta i ett lopp där vinnaren tros vara given, en helt annan favorit. Om du då spelar på ditt alternativ och denna vinner kan vinstsumman bli stor. Du måste helt enkelt våga chansa på det otippade för att vinsterna ska bli stora.

Ett tredje tips är att se till att spela på en spelsida där vinsterna är skattefria. Om du vinner har detta stor betydelse, eftersom du på en skattefri sida får behålla hela vinsten, medan en stor del går bort i skatter om du inte tänker på detta och väljer ett annat alternativ. Fler fina bettingtips kan du hitta på Bettingfrossa.se.