Betta i mobilen Laddar

Vilken sport är enklast att spela på i mobilen

Betting i mobilen

En av bettingsajternas absolut mest populära och uppskattade funktioner är livebetting. Finns det ingen klient för livebetting att tillgå kommer aktören i fråga snabbt falla bort i konkurrensen, detta då många spelare aktivt söker efter möjligheten att spela live. Det är framför allt genom betting utan svensk licens i mobilen som livebetting når sin fulla potential, där det finns vissa sporter som lämpar sig bättre än andra att spela.

Fler och fler spelare sköter spelupplevelsen för betting idag på en mobil enhet. Det ger en friheten att inte behöva ha tillgång till en dator utan istället kan placera spel antingen i TV-soffan, på sportbaren eller live på arenan. Vilka sporter gör sig bäst för spel i mobilen? Vi ger dig tre sporter som kan vara extra fördelaktiga att betta på när du är på språng.

Fotboll

Det går inte komma undan att fotboll är en av marknadens främsta sporter att betta på, även i mobilen. Nästintill dagligen spelas det matcher av hög karaktär som samlar miljontals tittare. Eftersom du som spelare säkerligen gärna ser matcher från VM, Champions League och Premier League i goda vänners lag är det en utmärkt sport att betta på i mobilen.

Fördelen med fotboll är att spelbolagen oftast fyller utbudet på sporten till bredden. Oavsett om det är innan match eller under tiden som den pågår kan du hitta spel i alla dess former. Du behöver allt som oftast ingen app för att spela i mobilen utan kan surfa in på den mobilanpassade webbsajt som i regel finns att tillgå.

Formel 1

En sport som är i det närmaste helig för motorsportsälskare världen över är Formel 1. Under säsong körs det lopp varje söndag och det är en minst sagt fartfylld upplevelse. Eftersom du utan bekymmer kan spela live i mobilen kan du placera spel under tiden ett lopp pågår och dessutom få en fördel gentemot spelbolagen.

Fördelen du får gentemot den bettingsajt du spelar på är inte minst att du kan följa utvecklingen live och om du är snabb med fingrarna få in ett spel innan oddset svänger rejält. Med funktioner som bland annat cash out höjer du upplevelsen än mer genom att du kan göra blixtsnabba vinster om du prickar rätt.

Tennis

Sist men inte minst har vi tennis, som länge har varit en eftertraktad sport för spelare på bettingsajterna. Säsongen pågår under nästintill årets alla månader vilket gör att du kan hitta ett spel oavsett dag och tid på dygnet. Tennis är också en sport som spelbolagen erbjuder livebetting på, från mindre turneringar till en av årets fyra Grand Slam-turneringar.

Tennis är en sport där spelarnas momentum spelar stor roll för utvecklingen. Genom att kika på en match live, antingen på TV eller än bättre live, kan du läsa av spelarnas kroppsspråk. Det brukar i sin tur visa om spelaren i frågan har fokus på matchen, på domaren eller någonting annat. Blir du expert på detta kan du via mobilen placera snabba spel som spelbolagen inte har sänkt oddsen på.