Betta i mobilen Laddar

Odds med bonus

SpelbolagVälkomstbonusBetygHämta din bonus nu!T&C
Speedybet100% bonus - Lotto - Betting - Casino på samma ställe★★★★★Hämta bonus!T & C
100% boostade vinster★★★★★Hämta bonus!T & C

Det finns på nätet en hel del spelbolag och något som de alla har gemensamt är att de erbjuder nya kunder en välkomstbonus eller insättningsbonus av något slag.

Vad är odds?

Odds är ett ord som används för att beskriva sannolikheten för att en viss händelse i en match eller en tävling ska inträffa. Ett lågt odds visar att sannolikheten är stor att händelsen ska inträffa. Ett högt odds innebär att sannolikheten bedöms som låg att händelsen ska inträffa. Det finns fasta odds och rörliga odds. Det finns också olika sätt att ange odds. Det finns decimalodds och amerikanska odds. Det finns också engelska odds. Här i Sverige presenteras decimalodds på spelsidorna. Det betyder att det främst är sådana odds du kommer att komma i kontakt med. Mer matnyttiga fakta kan du få hos Oddsgurun.

Mycket beräkning bakom

Den som inte har så mycket kunskap om odds och hur de beräknas kan tro att oddsen sätts mer eller mindre som en chansning. Vissa tror att det är en eller ett par personer på ett spelbolag som helt enkelt sätter oddsen baserat på vad de själva tror. I själva verket är oddsen betydligt mer underbyggda än så. Det ligger en hel del beräkning bakom. De personer på spelbolagen som ansvarar för att ta fram odds använder analysverktyg och statistik till sin hjälp. De odds som sätt är därmed inte på något sätt godtyckliga. Detta är också anledningen till att det sällan skiljer speciellt mycket på de olika spelbolagens odds.

räkna odds

Mer rörliga liveodds

Rörliga odds gynnar ofta spelaren, åtminstone om spelaren har goda kunskaper. Att spela på liveodds är därför en god idé. Oddsen som visas under matchens eller tävlingens gång har inte lika lång research bakom. Här finns det större chans att oddsen faktiskt slår fel. Det gör att en spelare med riktigt goda kunskaper samt bra blick för spelet kan lyckas pricka in en skräll. Även om ett lag är förhandsfavoriter så kanske matchbilden visar att det är mer troligt att bortalaget ska göra nästa mål. Kanske visar inte riktigt oddsen samma bild. Då kan det finnas goda möjligheter att tjäna en slant. De rörliga liveoddsen gör det lättare att pricka in skrällvinster. Däremot ställer de större krav på snabbt agerande från spelaren. När du ser ett bra odds har du inte lång tid på dig att lägga in ditt spel. Inom kort kommer oddsen ändras på nytt.